Back on popular demand - omfg.blogg.se...

...trycket utifrån blev för stort till slut. Helt utan att jag vetat om det eller planerat det, så har min blogg tydligen blivit populär i bekantskapskretsen och folk har efter en månads tystnad börjat undra vad i helvete jag håller på med.

Tack för de hjärtliga rövsparkarna, pals!

Jaha, vad har jag haft för mig då?

Bytt bil igen. Pappa fick ta över 750:n, efter mycket tjat. Jag köpte istället en 328i Touring -97.

Slutat på gamla jobbet. Det var lite sorgligt, men jag blev grandiost avtackad, och fick väldigt fina avskedspresenter från mina underbara kollegor, i form av en 1:18 BMW 2002 Turbo och en 0,75 Louis Roederer Brut. Dessutom en riktigt fin blomsterkvast, som jag lyckades hålla vid liv i ungefär 48 timmar...

Börjat nya jobbet på AutoPower.se . Flyttat in i vårt temporära kontor. Vi sitter fantastiskt trevligt, i ett nybyggt hus mitt i Lund. Synd att vi sannolikt måste flytta igen om 3 månader. Försäljningen går lite trögt såhär inledningsvis, men jag är mycket hoppfull inför framtiden!

En normal dag i mitt liv just nu:

Stiger upp 08:00. Gör mig redo att möta dagen. Missar den buss jag egentligen skulle ha tagit (ja, jag har börjat åka buss till jobb - det ni!) och får vänta 20 minuter extra. Tur att busshållplatsen ligger precis utanför porten. Lyssnar på The Matches i MP3/Mobilen under de knappt 20 minuter bussresan Arlöv->Lund tar. Traskar från bankgatan till jobb (5 minuter). Vevar igång datorn och jobbar 9-12. Lunch 12-12:30, vanligtvis baguette eller bagel från Mormors (Mohammeds) Bageri. Mer jobb. Fika vid 14- tiden. Stor latte och chokladmuffin från 7-11 (kampanjpris, 25:-, vad fan ska jag ta mig till när kampanjen är slut?). Buss hem vid 18-tiden. Kramas med Caroline på kvällar - najs. Tränar en halvtimme varje kväll(natt), duschar, sen sängen igen.

Ikväll ska jag hjälpa pappa med att hämta 750:n som fått nya bakbromsar, och så ska jag hjälpa Olof som äntligen köpt sig en soffa! Sedan får vi se. Erik snackade om film.

Imorgon är det Fall Out Boy  i Köpenhamn, med Erik, Carro och Louise - ska bli riktigt fint!

Det får räcka för nu!